Vreau mai mult

Din punctul meu de vedere sunt doua tipuri de persoane care refuza sa munceasca: cele care au deja ce este necesar unui trai confortabil si cele care isi cauta scuze atunci cand vine vorba de un anumit job, cu toate ca ar avea nevoie de el. Eu am fost in ambele ipostaze si de aceea imi permit sa judec oamenii care judeca doar dintr-o singura perspectiva.

Am fost norocos sa fac parte dintr-o familie muncitoare, cu simt civic si am fost invatat sa traiesc frumos si sa am ce imi doresc. Parintii mei au avut o afacere prospera in alt oras si totul mergea minunat. Singur la parintii fiind, rareori mi s-au refuzat mofturile, iar cand s-a intamplat a fost pentru ca ei doreau sa imi dea o lectie, nu pentru ca nu si-ar fi permis. Sunt unul din acei baieti cu blugi de firma, mi-am luat permisul la 18 ani si ai mei mi-au oferit si o masina, iar pentru gesturile lor, le voi fi recunoscator tot timpul.

Series with two teens driving in a car. Includes lots of images with texting and looking at cel phones while in motion.

Fara voia lor, am primit cu toti o lectie de la viata atunci cand afacerea nu a mai mers si parintii mei au incercat sa gaseasca solutii. Au incercat sa inceapa alte business-uri, dar fara succes. S-au vazut nevoiti sa isi gaseasca un loc de munca. Bineinteles ca nici eu nu am fost menajat. Nu mi-au cerut niciodata sa fac ceva ce nu imi place, dar eu am considerat ca sunt capabil sa muncesc si sa imi permit ceea ce imi doresc.

Intre timp, eu lucrand la Clickmen, si-au revenit si parintii mei cu afacerea si, ghici ce? Eu muncesc aici ca si cum as avea propria afacere. E un mediu placut, am colegi de treaba, iar incasarile sunt pe masura efortului depus.

f9c5614599c8e4ea6e69afc2f84c9b32

Consider ca cei care au avut mai mult se vor lupta intotdeauna sa obtina si mai mult. De aceea, cei care nu stiu ce inseamna frumusestea de a fi liber sa ai ce iti doresti, vor condamna acest job. Eu am ales sa fiu liber in gandire si in viata pe care o traiesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *