Smartwatch-ul SONY SW2 si-a gasit castigator

Ce poti face cu un ceas? Poti sa estimezi in cat timp trebuie sa ajungi undeva, cat a trecut de cand iti astepti iubita sa vina de la cumparaturi sau sa-l asortezi la sacou sau camasa, pentru un plus de eleganta.

Dar cu un smartwatch? Ei bine, poti sa faci un dus (face cineva asta?) sau sa sari in piscina cu mai multa eleganta (glumesc), poti, la fel ca la oricare alt ceas, sa vezi cat este ora (si pe intuneric!), poti sa-ti setezi o alarma (tot ca sa ajungi la timp), iti poti seta temporizatorul si iti poti activa lanterna (ca sa gasesti telecomanda :D). Mai mult decat atat, printre altele, iti ofera si posibilitatea de a primi SMS-uri, e-mailuri si de a instala aplicatii precum Facebook sau Twitter.

sony-smartwatch-2-4s

Probabil te intrebi de ce ai nevoie de un asemenea ceas, cand smartphone-ul tau include toate aceste optiuni? Ei bine, in primul rand, pentru ca iti permite sa accesezi informatiile din telefon, fara a pune mana efectiv pe acesta. Poti sa raspunzi la telefon (daca ai o casca Bluetooth) sau, si mai bine, sa respingi apeluri cand esti la volan sau sa iti citesti e-mail-urile in timpul unei sedinte. Or, daca este foarte plictisitoare, sa vezi ce notificari mai sunt pe Facebook. (Nu ca am recomanda asta :D). Poti chiar sa-ti accesezi pozele din albumul telefonului. Cu rabdare, dar poti. Si, pe deasupra, te mai tine incarcat si 6-7 zile. (In conditii de utilizare normala, sa ne-ntelegem).

Ziceam mai sus ca smartwatch-ul Sony SW2 iti aduce un plus de eleganta. Cireasa de pe tort o constituie faptul ca are si o curea destinata iubitorilor de fotbal, foarte sport, dar cu bun gust. Deci il poti purta si la jogging-ul de dimineata: pornesti cronometrul, iti pui muzica in casti si alergi dupa fete.

474525.sony-smartwatch-2-sw2

Cam astea ar fi functiile ceasului inteligent pe care noi l-am oferit cadou aseara unui baiat de la ClickMen, care s-a angajat in luna iunie si a indeplinit conditiile concursului. Vedeti in cate moduri va fi viata lui mai misto de acum incolo? Si ca sa fie surpriza perfecta, i-am oferit ceasul fix de ziua lui. Asa ca prietenii lui vor fi nevoiti sa se straduie pentru a gasi un cadou mai tare ca acesta! Ei, si pentru ca ne place sa facem lucruri frumoase pana la capat, am oferit si doua premii in bani baietilor care au fost muncitori si au inregistrat cele mai multe ore online in luna precedenta. Pentru ca munca si dedicarea unui angajat merita apreciata la justa valoare, nu-i asa? Si pentru ca suntem o echipa foarte faina, bineinteles!

P.S. Doar asa, ca sa va facem in ciuda, dupa ce ne-am premiat si ne-am bucurat, am dat un party de senzatie pana dimineata. Din acela cu DJ, muzica buna, bautura din partea casei, pizza pentru energie si colegi de nota 10.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *