Planuri de viitor

Cand eram mic, imi doream sa devin politist sau pompier. Era visul meu cel mare, sa fiu un om corect, drept, respectat si ai mei sa fie mandrii de mine.  In gimnaziu m-am razgandit si am vrut sa devin doctor sau avocat, dar cand am ajuns la liceu nu am vrut sa mai fiu nimic. Imi doream doar sa imi fie mai usor, sa nu imi mai fie ciuda ca “eu nu am”. Si atunci mi-am spus ca am sa plec in Anglia sau in Italia si voi avea un salariu mare indiferent de jobul meu.

La facultate, mi-am zis ca voi deveni un psiholog renumit si ca nu va mai fi nevoie sa parasesc tara. Sau cel putin ca voi lucra intr-o companie in departamentul de HR, iar cariera mea se va propulsa incet si sigur. Bine, bine, dar pana atunci ce voi face? Asa ca m-am gandit sa imi gasesc un job part-time care sa ma ajute sa traiesc putin mai bine pana cand planurile mele vor prinde contur.

images

Prin recomandari, am ajuns sa lucrez la Clickmen. Aici am facut cunostinta cu oameni degajati, cu un sef serios, dar de treaba si am reusit sa imi fac un venit care sa ma multumeasca. Nu e nici pe departe la fel de simplu cum credeam. Practic, e ca la oricare alt job in care lucrezi cu oamenii: fiecare are nevoile si mofturile lui, iar tu, ca model, trebuie sa gasesti o cale in care sa multumesti pe toata lumea. Partea buna e ca atunci cand ajungi acasa, nu te mai gandesti la munca, te relaxezi total si iti canalizezi energia catre lucrurile de care esti pasionat.

Nu imi doresc o cariera in acest domeniu, dar daca se va intampla sa fac performanta, asa cum isi doresc colegii mei din staff, nu voi refuza. Adica…cine poate refuza o cifra in plus la salariu? 😀 Sunt genul de om care atunci cand face ceva, vreau sa fie facut bine. Asa ca, in adancul sufletului, astept sa fiu recompensat pentru efortul depus.

5752289902_9101bc7f01_b-380x285

Tot ce va pot sfatui este sa nu renuntati la idealurile voastre, dar intre timp, continuati sa munciti! E mai bine sa faci ceva, chiar daca nu e exact ce iti doresti, decat sa stai si sa nu faci nimic. In final, toate actiunile marunte duc catre un rezultat mare, iar viata te va duce exact acolo unde trebuie sa fii. In rest, decizia este a ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *