Intrebari frecvente

1. Nu am experienta in domeniu. Pot sa ma angajez la voi?
Da. Noi suntem o echipa cu experienta indelungata in domeniul videochatului si detinem aparatura profesionala, admini competenti si relatii stranse cu cele mai bune site-uri de profil. Pe timpul turelor, adminii te vor ajuta sa intelegi cum functioneaza site-urile, cum sa vorbesti cu membrii, astfel incat sa te descurci excelent fara experienta.

2. Trebuie sa fac ceva impotriva vointei mele?
Nu. La fel ca in cazul modelelor feminine, ai libertatea de a-ti desfasura activitatea dupa bunul plac. Singurele limite constau in respectarea regulamentului intern si al celor impuse de site-urile de profil.

3. Sunt student. Programul imi permite sa ajung la cursuri?
Da. In cadrul studioului nostru programul de lucru este structurat in trei ture: dimineata, dupa-amiaza si seara. Asadar, iti poti organiza turele in functie de disponibilitatea ta. Prin urmare, daca esti mai organizat, ai mai mult timp liber.

4. Voi avea contract de munca?
Da. Lucram doar pe baza de contract de munca pe o perioada nedeterminata de timp, la care poti renunta oricand conform Codului Muncii.

5. Care sunt conditiile de angajare?
Pentru a face parte din echipa ClickMen trebuie sa ai intre 18 si 32 de ani, cunostinte minime de engleza sau franceza si sa fii un baiat manierat si entuziast.

6. Cati bani pot castiga din videochat ca baiat?
Incasarile depind de mai multi factori, precum: implicarea, cunostintele de limbi straine, promovarea pe site-urile de videochat, numarul de ore online, aparatura si decorul in care-ti desfasori activitatea. Cu toate acestea, un loc de munca in domeniul videochatului iti ofera posibilitatea de a castiga mai bine decat in orice alt domeniu. Depinde doar de tine.

7. Pot lucra si de de acasa?
Nu. De-a lungul celor 13 ani de experienta in domeniu am invatat faptul ca poti faci performanta doar daca lucrezi intr-un mod profesionist. In cadrul studioului ClickMen iti punem la dispozitie decoruri masculine, aparatura de ultima generatie, training, suport tehnic si cunostintele noastre, astfel incat succesul tau sa fie garantat. Lucrand de acasa nu vei putea sustine aceste standarde. Daca vrei sa lucrezi cu noi, iti vom oferi aceste avantaje doar in cadrul studioului.

8. Prietenii mei ma pot vedea cand sunt online?
Nu. Site-urile partenere sunt din strainatate si, de asemenea, au optiunea de a bloca orice tara doresti. Astfel, in cadrul studioului ClickMen, discretia este garantata.

9. Studioul angajeaza doar baieti?
Da, ClickMen este un studio exclusiv masculin. Daca esti fata si doresti sa lucrezi in domeniul videochatului in conditii profesionale, iti recomandam studioul Paradiz: www.paradiz.ro.

10. Pot sa lucrez impreuna cu prietena mea la ClickMen?
Nu. Videochatul este o activitate individuala, sustinuta in conditii de legalitate: forme contractuale, spatii special amenajate, iar ClickMen respecta toate aceste prevederi.
26 ian3