ClickMen- Primul studio din lume care transmite virtual

In agitatia si inovatiile perpetue din ultimii ani, nimic nu pare ca avea sa ne mai surprinda. Cam4 insa a preferat sa ne uimeasca peste limite in momentul in care ne-a prezentat, in cadrul unui training de specializare, revolutionara Cam4 VR, care promite sa fie cel mai interesant si utilizat gadget in industria videochatului. VR sau, pe romaneste, realitate virtuala este o tendinta spectaculara si revolutionara in industria entreteinmentului pentru adulti.

Camerele prezentate de Cam4 permit membrului utilizator al site-ului sa se transpuna in camera modelului 3D si 360 de grade, fara sa fie totusi acolo. Cum vine asta? Practic, modelul va avea instalata camera propriu zisa si, atunci cand aceasta este logat pe site-ul cam4.com, membrii vor observa o iconita grafica sub forma unor ochelari. Utilizatorii interfetei Cam4.com care detin un dispozitiv Virtual Reality vor beneficia de toate avantajele acestei tehnologii in cadrul unei sesiuni de privat.

Pentru modele acest aspect se traduce prin fluenta imaginilor, creearea unei atmosfere intime si reale,  in care poti privi modelul in direct ochi si seduce ca si cum ar fi chiar in fata ta, depasind barieriele seci ale monitorului plat, tastaturii si a boxelor clasice. Pentru ca, totodata, camerele VR au incorporate un microfon, in care ii poti sopti si discuta liber, ceea ce mareste senzatia de intimidate.

Modelele se vor bucura de sesiuni de privat indelungate si mai profitabile datorita senzatiei de confidentialitate si realitate creata cu ajutorul acestui dispozitiv. Ce membru nu isi doreste recreerea intimitatii unei intalniri face to face cu modelul lui preferat, mai ales ca ii poate sopti la ureche orice gand ii vine in minte?

Realitatea virtuala constituie un viitor pentru industria videochat-ului, iar o astfel de camera ajuta modelul sa genereze castiguri mari prin experienta oferita fiecarui participant la sesiunile private, pentru cel din urma experienta vizuala fiind coplesitoare.

Reprezentantii Cam4 ne-au prezentat statisticilele, care arata o crestere spectaculoasa a incasarilor modelelor care utilizeaza tehnologia Virtual Reality, fata de cei care lucreaza in modelul clasic de web-chat.

 Site-ul CAM4 are foarte putine reguli pentru modelele care utilizeaza interfata, astfel incat tu decizi unde te opresti, fara ca nimeni sa iti impuna vreo limita. Ah, si sa nu uitam! Exista si varianta de broadcasting direct de pe telefonul mobil. Astfel sesiunile  la care participi se pot desfasura oriunde, inclusiv din masina, de la munte sau de pe plaja. Pentru ca, de ce nu?, Stim ca unii membrii pot fi destul de curiosi cum decurge o zi din viata noastra. Daca tu consideri ca nu se depasesc barierele intimitatii tale, poti face acest lucru castigand fara a sta inchis intr-o camera de studio. ClickMen se poate mandri cu faptul ca este primul studio de videochat masculin din lume care utilizeaza camerele VR, pionierat care stim ca va fi de bun augur pentru intreaga industrie a web-chat-ului de pretutindeni, dar si pentru modelele ClickMen.

Partea interesanta abia acum urmeaza. Parteneriatul ClickMen si CAM4 merge mai departe. Avem onoarea sa ne anuntam prezenta, impreuna cu CAM4, la AW Summit Mamaia, in perioada 6-9 iunie si vom face chiar o demonstratie live pentru intreaga audienta a summit-ului. Nu cred ca mai are rost sa subliniem importanta acestui eveniment in industria videochatului, totusi o vom face pe scurt: cel mai mare eveniment anual dedicat industriei divertismentului pentru adulti avand scopul de educare, relationare si prezentare a elitei domeniului tinta.

Vor avea loc workshop-uri dedicate fotografilor de profil, scoli de management a carierei de model, seminarii despre maximizarea monetizarii show-urilor private, tips and tricks si, desigur, va avea loc un seminar dedicat introducerii tehnologiei VR in industria videochatului, prezentarea modului de utilizare si avantajele acesteia.

Fiecare seara a evenimentului se va termina cu o petrecere incendiara, in cluburile statiunii cele mai selecte de pe litoralul Marii Negre. Echipa ClickMen si-a pregatit short-urile, prosoapele si slapii pentru ca vor fi prezenti nu numai pe parcursul celor 4 zile de summit, ci si la plaja, unde abia asteptam sa savuram cate o bere rece!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *