Chestii necesare unui model la Clickmen

Bunul simt.  Da, e un mediu lejer si degajat, dar respectul si cei 7 ani de acasa sunt obligatorii in colectivul nostru. Printre colegii nostril avem tot felul de personalitati: baiatul cool care atrage toate privirile, baiatul de cartier, cel care vine, isi face treaba si e mereu pus pe glume cu baietii, timidul visator care vrea sa traiasca mai bine fara sa atraga atentia, nonconformistul, cel care accepta orice provocare de dragul curiozitatii. Cu toate astea, aici nu ai voie sa ii judeci sau sa te porti urat cu colegii tai doar pentru ca sunt diferiti. Toti sunt aici cu un scop si se lupta pentru el, si nu isi consuma energia pe rautati.

Portrait of a happy handsome man smiling

Camasi. Pentru ca e unul din cele mai sexy si versatile obiecte de vestimentatie. Le poti folosi si la sedinta foto si in timpul turelor. Un barbat cu camasa va fi intodeauna apreciat, deci e un must-have. Acestea nu trebuie sa fie neaparat albe si elegante. In functie de stilul tau, pot avea orice forma sau culoare, atat timp cat te scot din anonimat.

men-patchwork-shirts-long-sleeve-burr-pattern-spring-slim-fit-men-button-up-solid-cotton-shirt-1

Chef de munca. Ei bine, e un studio de chat si tu iti alegi programul, dar e esential ca atunci cand decizi sa vii la munca, sa dai tot ce  e mai bun. Astfel, vei reusi sa iti cresti incasarile si, bineinteles, sa realizezi lucrurile pe care ti le-ai propus. Nu ne dorim colegi care vin aici doar pentru a-si pierde timpul. Acesta este foarte important pentru noi si dorim sa fie cat mai productive.

Muschi. Toata lumea ii are, dar nu ii foloseste toata lumea la fel. In jobul acesta, cei mai importanti sunt cei de pe chipul tau. Daca nu ai lucrat in domeniu, te anuntam noi ca personalitatea, zambetul si modul in care comunici prin gesturi va fi cel mai important lucru in activitatea ta. Ca si in cazul fetelor, un zambet larg si sincer face mai multi bani decat oricare alta parte a corpului.

video-undefined-1e771d0b00000578-474_636x358

C****.  Iti trebuie curaj sa fii model de videochat masculin. E suficient ca lumea nu e deschisa la minte si ca trebuie cumva sa ascunzi natura jobului tau. Odata ce ai luat hotararea sa devii model de videochat, inseamna ca iti asumi ceea ce faci si ca esti aici pentru un scop mai mare decat cel de a fi pe placul societatii. Vei invata sa te focusezi pe ceea ce e important pentru tine si sa lasi in urma standardele pe care ti le-au impus ceilalti. Alaturi de noi, tu decizi cine esti si ce iti doresti, iar pentru asta iti trebuie curaj si determinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *