Avem dovada ca excelam!

Stiti cu totii momentul acela dupa o lupta crancena, ore nedormite,  in care o echipa muncitoare si profesionista a facut muuulte sacrificii si acum se vad primii lauri ai victoriei?

Sentimentul acesta ne incearca de cateva zile pe noi si nu putem sa nu facem asta public, impartasind cu voi: Echipa ClickMen a fost anul acesta nominalizata nu la una, ci doua categorii, in cadrul Bucharest Summit , gala de amploare  dedicate industriei webcam-ului, desfasurata in perioada 30 mai-2 iunie, anul acesta.

18280310_660795567460453_680105256_n

Suntem mandrii sa anuntam  nominalizarile primite de Clickmen:  categoria Male Studio of The Year  si  Best Emerging Cam Studio. Aceste norminalizari nu fac decat sa ne confirme ceea ce deja stiam: ca suntem buni si lucram cu cei mai buni. Meritele nominalizarilor sunt ale intregii echipe Clickmen, atat modelelor fara de care acest Studio nu ar fi existat, cat si echipei din spatele camerelor.

best male model

Bucharest Summit este un eveniment grandios de prezentare si premiere  a industriei entertainmentului pentru adulti, unde isi vor da intalnire elita industriei. Luxurianta Gala a Bucharest Summit  va avea loc intr-o locatiei pe masura, in cadrul Palatului Bragadiru, gala la care vor fi prezenti  prezenti specialist si “jucatori” de baza ai industriei precum:  modele si manageri de studio.

Acum nu ne ramane decat sa ne anuntam prezenta in cadru Bucharest Summit Awards, mandrii si dornici sa culegem roadele muncii noastre. In cele 4 zile de eveniment ne vom da intalnire in capitala, unde avem ca tel sa castigam. Pentru toata munca depusa, pentru ca am investit in oameni, pentru ca orice ora petrecuta la ClickMen ne face sa evoluam. Acestea ne dorim sa fie doar una din reusitele  echipei noastre, pentru ca nu intentionam sa ne oprim aici, din contra!  ClickMEN it’s going to be bigger and bigger!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *